Ångest!

Usch detta börjat påverka allt i mitt liv känner jag. Har ångest för att jobba, vet egentligen inte varför. Men allt bara känns jobbigt. Iallafall såhär innan jag ska iväg. När man väl är på plats får man ju annat att tänka på så då är det bra. Men innan känns det nästan omöjligt och jag haft ångest för det hela dagen. Är ett nytt ställe också, men jag har jobbat på många ställen under åren och det har aldrig känts såhär jobbigt..

Blädag.

Igår när vi låg i sängen på kvällen så pratade vi lite och sambon sa "Jag hoppas att jag får bli pappa". Gjorde så ont i mig att höra det då han också börjar tappa hoppet. Att få ett barn är ju det enda vi vill. Förut ville vi ha 3-4 st, men nu är vi glada och nöjda om vi får 1.

Snälla någon, gör mig gravid snart!!
#1 - - Escaping Reality - depression, barnlöshet och framtidstro :

Vet hur du känner dig, jag bröt ihop fullständigt under hösten med panikångest och ingen ork till någonting. Försök hitta en terapeut eller kurator som du trivs med, det och mediciner har hjälpt mig jättemycket! Får du inte hjälp bra eller snabbt nog på en vårdcentral är det bara att ringa till nästa.

Svar: Jag anser set inte riktigt så illa än, men klart det kan vara skönt att prata med någon. Men är rädd att den inte ska ta det på allvar oxh säga åt mig slappna av osv. Att personen inte förstår hur det är.. Och mediciner är uteslutet för min del. Men ska fundera på samtal iallafall.
rockamommy.blogg.se