Avundsjuk och bitter.

Idag gick en tjej från min grundskoleklass ut med att hon är gravid. Hon ska få barn i oktober och har varit tillsammans med sin kille i 7 månader. Blir så arg på världen! Vart är rättvisan?

Alla som jag följt sedan vi började försöka har blivit gravida, fått barn och en del börjar planera för syskon nu.

Vart jag än går är det gravidmagar och bebisar. Vart ska man få en break ifrån allt? Blir konstant påmind hela tiden. Försöker att vara positiv och hoppas, men det är så helvetes svårt.

Allt jag vill är att bli mamma.
När fan är det våran tur?

Med vänlig hälsning//
Avundsjuk och bitter barnlös!
#1 - - A:

Jag förstår precis hur du känner... Jag var ändå där för 11 veckor sen.. Hela tiden under vår tid som vi försökte , höll på med ivf och mådde allmänt sämst så dök det upp 400 nya gravida polare i veckan kändes det som.. Det enda som hjälpte mig för att få vara ifred ifrån sånt var att prata med mina vänner som INTE planerade, hade eller ville ha barn samt att jag under en tid la ner både min instagram och Facebook. För att slippa ha det så påtagligt "in your face" :( sen, det som faktiskt hjälpte allra mest. Även om jag och min sambo ska gifta oss om tidigast ett år så började vi planera ända från scratch vårt bröllop. Det blev en ny och rolig grej att göra tillsammans!
<3 det är det enda rådet jag kan komma med just nu även om jag vet EXAKT hur du känner. Kramar A

Svar: Jag har rensat bland på fb och instagram förut men är nog dags för en rensning igen. Och mina vänner som inte har barn bor inte här där jag bor så här blir det mammor att umgås med. Knepigt det där men man kan ju heller inte isolera sig.

Och håller med dig om att det hjälper att planera annat. Vi ska på en lång resa och gifta oss nästa sommar så det har jag suttit och planerat. Finns inte mycket kvar att planera med bröllopet men resan kan vi planera mer. Det hjälper :) sen har jag sökt en utbildning som jag hoppas jag kommer in på så då får jag verkligen annat att tänka på.

Grattis till graviditeten! :)
rockamommy.blogg.se