Barnmorskan v. 30 (29+1)!

Besöket hos barnmorskan gick bara bra. Lilltjejen ligger med huvudet nedåt vilket jag misstänkt, så hoppas hon ligger kvar så nu och inte får för sig att vända på sig sista veckorna. Enda "dåliga" var att barnmorskan tog upp min vikt och sa att jag ska försöka tänka på den nu sista veckorna då jag gått upp 10 kilo sen inskrivningen. Att ju mer stilla jag blir så ska jag dra ner på intaget. Men jag tänker inte lägga någon energi vid det. Jag går upp det jag går upp och äter när jag är hungrig. Punkt!

Dagens värden och förra gången inom parantes:

Vikt: + 10 totalt (+ 6)
SF-mått: 28 (24)
Hb: 121 (127)
Blskr: 6,0 (5,2)
Bltr: 120/70 (120/70)
Hjärtslag: 148 (153)

Nästa besök blir den 19 december och då kommer jag vara i v. 33!
#1 - - Lilla Malin:

Äh, vad man blir trött på de barnmorskor som fokuserar så himla mycket på vikten. Jag förstår att de inte vill att man ska gå upp emot 30 kg för ens egen skull men du är ju inte ens i närheten. Bra att du inte lägger så stor vikt vid det i alla fall!

Svar: Nej precis! Blir det väldigt ohälsosamt så är det klart dom får varna lite för ens hälsas skull liksom. Men är ju för fasen gravid! Trodde inte det skulle vara sån vikthets alltså. Bara skönt att man kan ta det på "rätt" sätt och inte tar åt sig och blir jätteledsen. Dom borde verkligen vara mer försiktig vad dom säger. Som gravid har man ju ofta känslorna på utsidan och man är så otroligt kroppsmedveten.
rockamommy.blogg.se

#2 - - Dujaghanvj:

Härligt, full fart framåt! Helt rätt tycker jag - det man går upp, går man upp! Ta hand om dig!

Svar: Ja tiden går så fort! :)Precis, ingenting att lägga energi åt.

Tack detsamma! <3
rockamommy.blogg.se

#3 - - Lilla Malin:

SV: Tack för din gissning! :)