Plan.

Snabb och tidig ägglossning den här månaden. På dag 12 redan så det var skönt. Här jag sluppit känna av den hela helgen när jag haft finbesök.

Känner mig lätt faktiskt. Vi har en plan och det känns bra. Ett år kommer gå fort. 2016 har vi vårat barn. Då är jag 26, fortfarande ung men flera år äldre än jag alltid drömt om och det har tagit tid för mig att acceptera det. Men nu tror jag att jag gjort det, till viss del.

Det kommer bli bra det här. Jag kommer att bli mamma!

Oförklarligt barnlösa.

Nu har vi äntligen fått svar! Ser bra ut. Så inga fel på oss, så alltså oförklarligt barnlösa. Nu är nästa steg ivf så blir att ställa sig i kö i april nästa år.


Känns faktiskt okej. Har kommit till en punkt där jag kan vänta lite till även fast jag längtar ihjäl mig. Men vi har mycket att se fram emot och fokusera på under året som renovering av stugan, bröllop, resa, ev utbildning och träning. Vi har ju gjort 2/3 nu så.


Vi fick även order om att ha sex var tredje dag, inte oftare. Och inte missa att ha på dag 12.

Onsdag då!

Imorgon ska jag ringa kliniken och kräva svar på provet. Då har det gått tre veckor. Då ska det finnas! Vill veta nu så vi vet hur vi ska gå vidare.

I övrigt tränar jag och går ner i vikt i lagom takt. Har även blivit mycket jobb senaste veckan och det gillar inte riktigt mitt stressade hjärta så har haft rätt mycket hjärtklappning men börjar vänja mig.