1a advent!

Glad advent på er!
Dagen började med mys i sängen med grötfrukost och adventspaket som vi har som tradition i vår lilla familj. Jag fick ett par mysiga rosa fårskinnstofflor.
Sedan stod gravidfotografering på schemat och vi fick till en hel del fina bilder. Vi ska köra en omgång till om några veckor utöver de vanliga veckobilderna vi tar.
Nu kom vi precis hem från ikea där vi köpt det sista till lilltjejens rum. Nu ska skinkan in i ugnen medan vi grejar och sedan fortsätter adventsmyset <3
 

Barnmorskan v. 30 (29+1)!

Besöket hos barnmorskan gick bara bra. Lilltjejen ligger med huvudet nedåt vilket jag misstänkt, så hoppas hon ligger kvar så nu och inte får för sig att vända på sig sista veckorna. Enda "dåliga" var att barnmorskan tog upp min vikt och sa att jag ska försöka tänka på den nu sista veckorna då jag gått upp 10 kilo sen inskrivningen. Att ju mer stilla jag blir så ska jag dra ner på intaget. Men jag tänker inte lägga någon energi vid det. Jag går upp det jag går upp och äter när jag är hungrig. Punkt!

Dagens värden och förra gången inom parantes:

Vikt: + 10 totalt (+ 6)
SF-mått: 28 (24)
Hb: 121 (127)
Blskr: 6,0 (5,2)
Bltr: 120/70 (120/70)
Hjärtslag: 148 (153)

Nästa besök blir den 19 december och då kommer jag vara i v. 33!

Fredag 28 november!

Så var det fredag igen då, veckorna går så galet fort! Tidigt imorse stack mannen iväg med jobbet och kommer hem först imorgon eftermiddag så i eftermiddag och kväll ska jag umgås med min fina vän. Vi ska åka och kika lite på Dollarstore och se om vi kan hitta lite julklappar och pynt till babyshowern bla. Hon ska även hjälpa mig att färga håret! 

Men först av allt väntar besök hos barnmorskan. Ser verkligen fram emot att lyssna på lilla hjärtat och mäta magen. Ska fråga om hon kan känna hur bebisen ligger också, för jag tror att hon ligger med huvudet nedåt. De senaste dagarna har jag mest känt sparkar uppåt i magen och ett tryck/ilande nedåt.
 
Uppdaterar igen efter besöket!